miercuri, februarie 04, 2009

Kk mare!

Mr David mi-a dat azi trezirea pe la 6 fara ceva. Nu radeti ca n-a fost fun. Ne-am uitat amandoi la Brainiac pe Discovery. Ma mir pt ca lui nu-i atrag atentia emisiunile in alta limba decat romana, oricum nici p-asta n-o stie. Probabil ca erau imaginile care se derulau mai repede decat media. Si uite-ne pe noi ce ne uitam la 7 dimi la Brainiac! Cu chiu cu vai l-am culcat (da, pe picioare) pe la 8. Nu stiu exact cand s-a trezit, dar stiu ca mi-a venit un dampf de kaka pe la nas. Il rog si eu pe domnul consort sa verifice copilul si sa-l schimbe eventual(el era deja treaz, eu mai dormitam). La care el s-a grabit pe usa sa plece, pretextand ca se grabeste (nu se grabea nicaieri, se ducea sa-si plateasca taxa la master) doar ca sa nu schimbe copilu'. Am mai motait eu ceva, copilul meu cuminte, se juca, isi facea de lucru. Cand se intoarce un pic cu spatele...era murdar de kk pana la mijlocul spatelui. Zic "hopa, e groasa". SI uite asa mi-am inceput eu ziua, m-am dus am dat drumul la apa sa spal copilu', alearga copilu'prin toata casa sa-i pui pampers ca-i place tare la curu' gol si fuge cat il tin bulanele alea micutse.

Apoi nu prea a vrut sa pape si l-am luat in parc cu domnul sots (i-am dat pedeapsa sa faca curat in casa pt ca nu l-a schimbat pe David, dar nu s-a achitat, asa ca am scos untul din el in parc), am dat copilu' pe tobogan, in balansoar,etc.

Dupa-amiaza a dormit copilu' de la 13.30 pana la 17.00. Ce face aerul din copil....In prezent e afara cu tataie, se plimba, doar tre sa doarma si la noapte bine, nu?

2 comentarii:

  1. Bine ai venit printre blogarasi cum spun Badea.
    Uf, si barbatii astia, cum fug ei de pampers.Eu pe al meu il pun sa-l schimbe mai ales de kk de cate ori il prind.Cat a fost in concediue, 3 sapt eu nu l-al schimbat deloc de kk.Deja mi groaza.
    Da el e un scump(sotu) si nu comenteaza.

    RăspundețiȘtergere
  2. E, ei sunt mai mofturosi, mai "selectivi", daca n-au chef lasa ca facem noi. Dar lasa ca ne scoatem noi parleala pe alte parti. :)

    RăspundețiȘtergere