vineri, iulie 17, 2009

Cea'paaaaaa!

Dap, asa striga fi-miu de il aude tot blocul, tot cartierul si probabil toata galaxia. N-are nici o legatura cu leguma, inseamna "mergem pa!", adica sa iesim din casa. Dar cum ii explici copilului ca afara sunt 30 de grade si ca n-ai chef sa alergi tot parcul in soare dupa funduletul lui micut si ca mai bine ai sta in casa, la umbra si relativ racoare, cu un pahar de suc intr-o mana si cu telecomanda in cealalta? N-ai cum...va zic io.

Mai nou zice si "a ma" care inseamna "a mea", deh, se face simtit simtul proprietatii.

I-a cumparat buni un carucior de jucarie (nu e d-ala de fetite, seamana mai mult cu unul de cumparaturi) si il plimba pe Winnie the Pooh responsabil dupa el tot parcul. Cel mai dulce e cand trebuie sa urce trepte, il ia pe sus, foarte grijuliu. In schimb cand coboara trepte cu el se lasa pe vine si il impinge de roti. E simpatic foc.

Azi am fost la analize si apoi la Cora. A inceput sa urle la centrul de recoltare inainte sa apuce vreo asistenta sa puna mana pe el. Asa, preventiv. Nu suporta sa fie fortat, sa il tii cu forta.
Apoi la Cora n-a mai vrut sa stea in caruciorul de cumparaturi; voia si el sa ia diverse de pe raft...pana s-a tavalit pe jos ca nu voia sa mearga in aceeasi directie cu mine si buni, mi-a tras doua peste bot ca am indraznit sa-l iau de pe jos si sa-i fac observatie, drept pentru care si-a luat si el una peste bot (mi-a parut rau dup-aia) plus mustruluiala plus ignore plus mers doar in caruciorul de cumparaturi. Ca in reclama, numai ca nu era de ras :(

Presimt ca ne asteapta vremuri grele...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu