duminică, august 09, 2009

In vizita la zoo

Ieri, sambata, am fost la zoo! Pe langa faptul ca a vrut numai in brate pe toate aleile alea, nu pot sa zic ca nu a fost un succes. Maimuta capuccin a fost singura care l-a facut sa zambeasca, restul animalelor creand pe fata lui o mirare ale carei explicatii ar putea fi, fie "sunt atat de uimit de tot ce vad", fie "sunt prea multe si nu inteleg ce-i asa de interesant". Inclin totusi sa cred ca e prima :)
I-au placut poneii, caii si pasarile Emu. La exotariu a fost de 2 ori. Prima oara cu noi, cand nici macar nu se uita bine la respectivele pasari ca si cerea sa-l mut sa vada alta "vitrina". Apoi cand am iesit, s-a intors singurel la ele si tati zice ca s-a uitat atent la vreo 2 "vitrine" si a iesit. Sa nu mai zic ca ii aratam cu degetul pasarile foarte mari, gen acvila, vultur si el se uita total anapoda. Deh, campul vizual mic!

Dupa o astfel de zi, tati a decretat ca o sa-l mai aduca la zoo cand o sa aibe 6 ani! La care eu am replicat: "De ce pisi? Cand chiar a reusit sa vada animalele,a ras, deci i-a placut, iar la pasari a fost chiar de doua ori!! Cum poi sa zici ca nu i-a placut copilului la zoo?" S-a lasat cu rasete in partea din fata a masinii, caci in partea din spate cineva se lupta cu somnul...

P.S. Din ciclul "etalam vocabularul" mentionam:

a'buszul=autobuzul
sha'pa=sharpe (avem o carticica cu animale si de-acolo a invatat, iar la zoo si-a pus cunostintele
peciu=peshte (in practica :))
caciofi=cartofi
apa=apa (foarte corect, cand vede o balta, nu cand ii e sete :( )
nu pa'ce=nu-mi place (dar foloseste fff rar)

2 comentarii:

  1. O experienta de genu asta am avut si noi cand am fost la zoo.Nu a gasit foarte interesant ce vedea.

    ps.Ai un premiu la mine pe blog.Pusi

    RăspundețiȘtergere
  2. multumesc frumos! Mi s-a parut mie ca am primit premiu!

    In ceea ce priveste zoo...tati are dreptate. Poate nu la 6 ani, dar sigur abia la 3 va fi urmatoarea vizita, ca sa priceapa si el ceva!

    RăspundețiȘtergere