Lilypie - Personal pictureLilypie

joi, septembrie 24, 2009

Noutati de la David


LE: Am fost la ORL azi si ne-a recomandat o operatie pt polipi. Momentan investigam consecintele operatiei si ne hotaram apoi.
N-am mai scris nimic si asta doar datorita internetului extraordinar de la vodafone! (Ia aminte mama, cand o sa fii mare sa tii seama ca inceputurile vodafone in ale interntului mobil sucks si sa n-ai incredere in ei!) Am incercat de 3-4 ori sa ma loghez, dar imi expira conexiunea, am incercat sa pun poze dar dupa ce a durat un sfert de veac sa le incarce, la atingerea magica a butonului "publicati postare" a disparut tot, din motive de aceeasi conexiune expirata!

Dar revenim cu ganduri bune si etalam vocabularul:

maca=macaraua
mac-mac=rata (probabil ca va intrebati daca "maca" e macara, atunci rata cum e?)
aspisa=aspiratorul
casza=castraveti
sioco=cioco
bobo=bobo, fireste
mba=baie (adica hai sa facem baie)
ba=bani (sau, mai bine spus, da-mi bani!)
cecei=cercei
buje=buze
japa=groapa
jiaca=geaca
buza=bluza

In rest, un imitator perfect: vrea sa se dea cu rimel; fardurile mele compacte au devenit, prin bunavointa lui, pudra toate; rujurile sunt toate impunse de unghiute mici, iar pensula de blush e la comun. (Pot sa jur ca daca aveam fetita, n-ar fiinteresat-o!)

De asemenea ii place sa-mi faca unghiile (ne prefacem de fapt, nu ma tin nervii sa-l las de-adevaratelea) , sa ne taiem unghiile impreuna si sa ne pensam (adica io).

Totodata ii place sa-si frece talpile cu piatra ponce, ca asa a vazut el la mami. Iar cand a fost inundatie (ni se tot infunda scurgerea la baie) dansul a luat pompa si a incercat sa desfunde scurgerea...fara rezultat, din pacate.

E foarte harnic, chiar zelos as putea zice: Ma ajuta la intins rufele, ba chiar le intinde si pe-alea uscate pe care le gaseste prin casa. Sa fie, acolo!

Nu suporta in schimb sa poarte sosete. Botosi nici atat, am dat degeaba 34 de lei pe ei, ca nah, sunt de la Disney cu Winnie the Pooh si poate i-or placea copilului. Ti-ai gasit! Dar i-am copt si eu placinta intr-o seara cand, dupa baie, i-am dat dres. Nah! Ce-a mai tras de ei sa-i dea jos!!!

Alta: imi repeta, si de un milion de ori daca e nevoie, ceea ce vede. Daca il vede pe tac-tac, pana nu repet si eu ca papagalul ("da, mama, tractorul") nu tace din gura. Credeti-ma am incercat sa-l las sa vad de cate ori zice si dupa ce-a zis de vre-o 20 de ori, nu m-au mai lasat pe mine nervii sa nu repet!

E o dulceata de copil! Mi-e drag tare cand il vad cat de istet e si cat se implica el in toate. Imi e ciuda intr-un fel ca din octombrie ma apuc de munca. Si o sa-l las pe maini straine (sunt bunicii lui, dar...nu sunt eu!) si n-o sa mai stam impreuna toata ziua...Of! Cum e viata asta...

2 comentarii:

  1. Long time no see.
    Ma bucur sa aud despre voi atat de multe lucruri bune.
    Asa e, asta e perioada cand copiii imima foarte mult.Asa e si cu Razvan, ma imita in tot.
    Si cu ocazia asta ei invata.

    Pupici pufoselului.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim pt vizita! Asa e, invata prin imitatie, dar uneori imi vine sa-l arunc pe geam! Tre sa fac un curs intensiv de rabdare!

    RăspundețiȘtergere